Prenovljeni Renault TALISMAN: še bolj prefinjen in s še več tehnologije

Že od predstavitve Talismana je njegova oblika najpomembnejše merilo pri odločanju za nakup. Najnovejše oblikovne spremembe na prenovljenem Talismanu mu zagotavljajo okrepljen slog in povečanje njegove privlačnosti.

New_Renault_TALISMAN_12

  • Še bolj izrazen videz, predvsem zaradi novega svetlobnega pečata.
  • Posodobljena različica INITIALE PARIS ponuja zbrano vso najboljšo opremo.
  • Multimedijska naprava Renault EASY LINK, ki se jo upravlja preko zaslona na dotik z diagonalo 23 cm (9,3”), poleg tega pa še zaslon digitalne instrumentne plošče z diagonalo 25 cm (10,2”).
  • Nova pomagala za vožnjo Renault EASY DRIVE, med katerimi so pomočnik za vožnjo po avtocesti in prometne zastoje, žarometi s svetilnimi diodami LED MATRIX Vision ter ekskluziven sistem podvozja 4CONTROL s krmiljenjem vseh štirih koles in uravnavanjem blažilnikov.
  • Nova ponudba zmogljivih in učinkovitih motorjev vključno z Blue dCi 200 EDC.
  • Prenovljeni Renault Talisman bo naprodaj od junija 2020.

Odločen zunanji videz

Že od predstavitve Talismana je njegova oblika najpomembnejše merilo pri odločanju za nakup. Najnovejše oblikovne spremembe na prenovljenem Talismanu mu zagotavljajo okrepljen slog in povečanje njegove privlačnosti.

Prednji del je še bolj prefinjen zahvaljujoč novi maski s kromasto prečko in preoblikovanemu odbijaču. Prenovljeni Talisman ima odslej v vseh različicah svetila izključno s svetilnimi diodami. Prilagodljiva žarometa imata vgrajeno tehnologijo LED MATRIX Vision in dinamična smernika, prav tako s svetilnimi diodami. Bolj eleganten videz mu zagotavljajo tudi dnevne luči v obliki nasproti si obrnjenih črk C (C-Shape), značilni za modele znamke Renault.

Tudi luči zadaj imajo izključno svetilne diode, okrasno kromasto obrobo in dinamična smernika, kar tudi zadku prenovljenega Talismana daje še bolj poudarjeno noto prefinjenosti. Na zadnjem robu strehe nameščena antena v obliki hrbtne plavuti morskega psa ne poskrbi le za bolj športen videz ampak tudi za boljši sprejem signala za multimedijsko napravo.

Prenovljeni Talisman je dobil tudi nove karoserijske barve: baltiško sivo (Gris Baltique), žlahtno rdečo (Rouge Millésime) in višavsko sivo (Gris Highland). Za popolno slogovno preobrazbo so na voljo tudi nova lita platišča Pierre (43 cm / 17”), Stellar (46 cm / 18”) in Sato (48 cm / 19”).

Ko se voznik približa avtomobilu, se vklopi niz svetil; zunaj se poleg luči prižge osvetlitev ročic na vratih, vklopi pa se tudi osvetlitev potniškega prostora.