RENAULT RAZKRIVA: Novi Renault MEGANE CONQUEST

Športni coupe terenec z vpadljivim dizajnom – legendarna različica R.S. Line

Novi Renault MEGANE CONQUEST združuje elegantne linije in robusten slog. Ima nagnjeno strešno linijo, veliko oddaljenost od tal, sprednjo in zadnjo zaščito podvozja ter blatnike v slogu klasičnega športnega terenca. Izpopolnjena silhueta, ki izstopa že na prvi pogled.

Z različico Renault Sport R.S. Line odkrijte še močnejša čustva. Zaljubite se v ekskluzivno oranžno barvo “Valencia”, športno prednjo kromirano masko, 46 cm (18”) črna lita platišča in dvojno izpušno cev.

Tehnologija E-TECH vam zagotavlja še prijetnejšo vožnjo

Udobno se namestite v pametno kabino novega vozila MEGANE CONQUEST ter uživajte v uporabniku prijaznem in povezanem doživetju. Naredite prve korake k avtonomni vožnji s sistemom Renault EASY DRIVE. Sprostite se v objemu udobja in varnosti s sistemi za pomoč vozniku.

Odkrijte, kako vam sistem za prilagoditev MULTI-SENSE omogoča doživetje notranjosti po meri. Ostanite povezani z multimedijskim sistemom EASY LINK in iskanjem naslova v iskalniku Google. Ne glede na situacijo boste uživali v vožnji!

Odkrijte novo doživetje vožnje v edinstvenem slogu. Inovativna tehnologija E-TECH novega vozila MEGANE CONQUEST, ki izvira neposredno iz sveta avtomobilskega športa, je popolna kombinacija dinamičnosti in visoke zmogljivosti.

Z dvema električnima motorjema in večnačinskim avtomatskim menjalnikom lahko vozite v mestu v popolnoma električnem načinu kar 80 % časa. Brez potrebe po napajalni vtičnici! Pametna baterija novega vozila MEGANE CONQUEST se polni preko regenerativnega zaviranja ali med vožnjo. Tako lahko uživate v takojšnji odzivnosti in učinkoviti vožnji na kateri koli cesti, pri tem pa prihranite do 40 %* goriva v primerjavi z enakovrednim bencinskim motorjem.

Tudi bencinske različice imajo učinkovitejšo porabo goriva zahvaljujoč 12-voltnemu blagemu hibridnemu sistemu v kombinaciji z 1,3-litrskim motorjem s turbopolnilnikom. Hibridna metoda prve stopnje za zmanjšanje emisij CO₂ in porabe goriva, ki hkrati zagotavlja izjemno udobje in tekočo vožnjo.

Po slovenskih cestah bo zapeljal v letu 2021!