Renault TWINGO in CLIO I FEEL SLOVENIA: s ponosom izdelana v Sloveniji!

Renault predstavlja ekskluzivno serijo vozil TWINGO in CLIO, narejenih v Revozu in namenjenih samo slovenskim kupcem. Serija vozil I FEEL SLOVENIA predstavlja najboljše, kar premore slovenska avtomobilska industrija, saj ponuja kupcem TWINGO in CLIO najboljšo opremo, ki si jo lahko zamislite v tem segmentu vozil. Napis I FEEL SLOVENIA z velikim ponosom prvič prihaja tudi na električno vozilo!

I FEEL SLOVENIA je močna in ponosna blagovna znamka, je slovenska nacionalna znamka, ki je v svojem bistvu združila vse lepote slovenske narave, našo nacionalno identiteto in vse vrline prebivalcev Slovenije. Zato so jo v Renault konec leta 2017 povezali z vsem, na kar so bili ponosni ob izdelavi vozila Renault CLIO četrte generacije v novomeškem Revozu. Čeprav je šlo za vozilo z najdražjim paketom opreme, je CLIO I FEEL SLOVENIA takoj postal velika prodajna uspešnica, saj je pri prodaji končnim kupcem ta serija predstavljala kar petino vseh prodanih vozil CLIO!

Tri leta po prvem prihodu znamke I FEEL SLOVENIA v svet avtomobilizma Renault nadgrajuje to slovensko zgodbo o uspehu. Omejeni seriji vozil CLIO I FEEL SLOVENIA najnovejše, pete generacije, se prvič pridružuje še omejena serija vozil TWINGO I FEEL SLOVENIA. Še pomembneje pa je, da znamka I FEEL SLOVENIA prvič prihaja tudi v svet električnih vozil s serijo TWINGO Electric I FEEL SLOVENIA. Vsa tri vozila iz omejene serije I FEEL SLOVENIA nosijo obljubo izdelave v Sloveniji (»Made in Slovenia«), pregovorno kakovost slovenskih izdelkov in uglednemu nazivu I FEEL SLOVENIA primerno visoko raven opremljenosti vozil iz te serije. Gre za ekskluzivno ponudbo vozil, ki bodo v prodaji samo na slovenskem trgu.